Poštovani,

Suočeni sa vremenom u kome živimo,da bi opstali i napredovali na tržištu, moramo se prilagođavati novim uslovima poslovanja i zadovoljenja potreba potrošača. Internet promocija predstavlja moćan marketinški alat. Veliki broj firmi nije svestan značaja pravilne Internet promocije i na žalost, ponašaju se u skladu sa tim. Prezentacije se postavljaju uglavnom da bi se "pratili trendovi", a većina je u ubeđenju da je dovoljno napraviti šarene strane i ostaviti WEB adresu na vizit-kartici.

Firme se same sputavaju toliko da prezentacije rade nestručna lica ili prijatelji "koji se razumeju u to". Naravno, zadovoljstvo te sitne uštede se kasnije plati nekoliko puta. Realna suma gubitka je iznos kreiranja i održavanja prezentacije,i što je najvažnije izgubljeni korisnici. Internet je veliko tržište a ciljna grupa Internet promocije može biti svaki potencijalni korisnik Interneta. Imajući u vidu sve brži razvoj Interneta , i njegovu sve veću popularnost i prisutnost u svakodnevnom poslovanju,možemo očekivati konstantan rast broja korisnika.

Cilj uspešne internet promocije je da planski, kroz organizaciju pravilnog prezentovanja materijala na Internetu, privuče i zadrži što veći broj zadovoljnih posetilaca. Da bi ovaj cilj bio ostvaren potrebno je izvesti kompleksan proces koji zahteva angažovanje više različitih profesija i pravilno usklađivanje njihovog rada, što u dosadašnjoj praksi najčešće nije bio slučaj.

Portal Lezaji.rs je nastao kao proizvod ideje, da sve proizvođače, uvoznike i veleprodaje ležaja, semeringa, remenja, segera i srodnih proizvoda poveže na jednom mestu, da im omogući što bolju uzajamnu komunikaciju, a na prvom mestu da ih približi potrošačima.

Lezaji.rs je online marketing portal čiji je cilj da kroz efikasnost, tačnost i ažurnost pruženih informacija zadovolji potrebe svojih korisnika.

Zašto Lezaji.rs?

Login:
Nemate nalog? Registrujte se!